KIRIKKALE
14°
02:57

Öğleye kalan Süre

Anayasal düzeni ortadan kaldırmak suçundan 1 kişi yakalandı

Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri çalışmalarını sürdürüyor.


Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri çalışmalarını sürdürüyor. Yapılan uygulama ve operasyonlar sonucunda anayasal düzeni ortadan kaldırmak suçundan 1 kişi yakalandı.

Vatandaşın huzur ve güvenini sağlamak amacıyla çalışmalar gerçekleştiren Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri çalışmalarını sürdürüyor. Kırıkkale genelinde yapılan yol kontrolleri, uygulamalar ve operasyonlar sonucunda çeşitli suça karışmış kişiler, adalete teslim ediliyor. Bu kapsamda Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince operasyon düzenlendi.

Düzenlenen operasyon sonucunda "Anayasal Düzeni Ortadan Kaldırmak" suçundan aranan N.M. isimli şahıs yakalandı ve gerekli yasal işlemleri akabinde Keskin T Tipi Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi. Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü, “Çalışmalarımız Azim ve Kararlılıkla Devam Edecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadesine yer verdi.

İlginizi Çekebilir

Kavuşmamız mahşere kaldı!

İlginizi Çekebilir

Eğitim sorunlarına yerinde tespit 

İlginizi Çekebilir

Cumhuriyet 99 yaşında 

Haber Yorumları

Yorum Yaz

80460

Hakkımızda

Son dakika haberleri hızlı ve tarafsız bir şekilde KirikkaleSonDakika.net'te okuyabilirsiniz!. Kırıkkale ile ilgili gündemdeki son dakika haberler ve yeni gelişmeler anında Kırıkkale Son Dakika'da!

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171